zaterdag 14 november 2009

Testers gezocht!!!!Ben jij werkzaam in het onderwijs en wil je meedenken over Wikiwijs? Voel je je betrokken bij onderwijsvernieuwingen? Maak jij gebruik van digitaal leermateriaal? Of ben je juist nog helemaal niet bezig met ict-toepassingen in het onderwijs?

Dan is hier je kans om mee te doen aan het testen van Wikiwijs.
Medio november is de eerste versie van Wikiwijs klaar. De testers krijgen de opdracht om Wikiwijs in een testomgeving uit te proberen. Dat kan gewoon thuis, of op het werk met je collega’s.

Hoe gaat het in zijn werk?
In de periode van 17 november tot en met 1 december krijgen de testers vier e-mails met een testopdracht. Elke testopdracht gaat over een bepaald onderdeel van Wikiwijs, bijvoorbeeld ‘Zoeken’. De opdracht kun je in een week uitvoeren, op de momenten wanneer het jou uitkomt en hoe lang het jou in die week uitkomt.
Aan het eind van de betreffende week krijg je een e-mail met een link. Op de website achter die link krijg je een aantal vragen over het thema dat die week aan bod gekomen is. Bijvoorbeeld: ‘Heb je het document dat je moest zoeken, kunnen vinden?’ Daarnaast kun je ook los aangeven wat je goed vindt, en vooral: wat beter kan!
Wat moet je doen?
Stuur ergens komende week een mail naar info@wikiwijs.nl met in het onderwerp ‘Tester’ en in het bericht je naam, functie (b.v. docent Electrotechniek, niveau MBO 3,) en instellingl. Het testteam van Wikiwijs neemt daarna contact met je op. Of kijk op Wikiwijs.nl
Aan het eind van de testperiode krijg je een overzicht van de items die aan de hand van alle testresultaten zijn aangepast en welke (nog) niet.
Wat krijg je?
- Als eerste inzicht in de werking van Wikiwijs;
- Invloed op de werking van Wikiwijs;
- Gereserveerde plaatsen bij de feestelijke lancering van Wikiwijs op 14 december a.s. te Breda.

1 opmerking:

Anoniem zei

Goed te zien dat jullie dit weblog weer nieuw leven in hebben geblazen.
Keep up the good work!