woensdag 25 november 2009

Workshops

48: Workshop “Toetsen met Blackboard’

Elke week staat er een korte workshop centraal in de docentenwinkel. In week 48 is dat Toetsen in Blackboard. Zowel een quiz als een toets met diverse toetsvormen kunnen makkelijk in Blackboard worden ontwikkeld en klaargezet voor je studenten. De workshop is voor geschikt voor iedereen die al wel een basistraining Blackboard heeft gehad of een Blackboardcursus beheert.

49: Workshop “Wat kan een student met Live@edu?’
In week 49 is dat Live@edu een echte 'must have'. Het product bestaat uit vier verschillende onderdelen: Live mail, Live Messenger, Spaces en Folders. Leer in de workshop meer over de mogelijkheden.

50: Workshop “Een digitale kerstgroet: snel & goed”In week 50 gaan we aan de slag met het digitaal maken van kerstgroeten. In deze workshop kan je kiezen uit verschillende sites en gebruik maken van de FLIP voor het maken van een fotokerstkaart
Natuurlijk kan je ook foto’s van je kinderen o.i.d. meenemen op een memorystick en verwerken in de kaarten.51: Workshop “Een effectieve Powerpoint maken”In week 51 is dat werken met Powerpoint. Zowel voor de beginner als de gevorderde powerpointgebruiker is deze workshop geschikt. Afhankelijk van je wensen kan je aan de slag met het opmaken van je powerpoint, b.v. een logo in je dia’s zetten of het inbouwen van animaties. Je krijgt ook tips over het interactiever maken van je presentaties waardoor je studenten meer leren.

Geen opmerkingen: