vrijdag 11 januari 2008

Blogger customizen

Met dank aan Trendmatcher Willem en deze post op zijn weblog, heb ik wat aanpassingen aan Blogger kunnen doen en de boel een beetje kunnen 'customizen'. Handig, die widgets!

4 opmerkingen:

Willem Karssenberg zei

Ziet er lekker fris uit!

Anoniem zei

Mooi, mag ik ook even een vraag stellen? Waarop baseer je de keuze voor de Bloghost (heet dat zo?), Blogger of zoals ik Wordpress? Is daarover nagedacht of gewoon gekomen?
Ik kom er namelijk zelf niet achter, totdat bijvoorbeeld blijkt dat de Blog te groot wordt en je je spullen krijt bent ofo. In Wordpress lijkt mij e.e.a makkelijker namelijk.

Anoniem zei

@ Karin: enerzijds is dit zo gegroeid (ik heb persoonlijk de overstap van web-log.nl naar blogger gemaakt en heb dus al enige ervaring met blogger); we wilden snel en makkelijk een weblog; het hing ook af van waar we nog een adres konden claimen. Opslag van materialen was geen issue.

@Willem: dank voor 't compliment!

Anoniem zei

Hallo Geschiedenisleraar!

Even reageren op het claimen van een adres. Als fanatiek gebruiker van Wordpress (org en com)heb ik 2 jaar geleden de adressen aventus.wordpress.com en rocaventus.wordpress.com vastgelegd waarbij ik het adres rocaventus.wordpress.com heb gebruikt voor verslaglegging van vorderingen en afspraken van/met een coachgroep. Deze site is alleen (ivm privacy) te benaderen dmv een wachtwoord. aventus.wordpress.com heb ik gebruikt als experiment. Mocht het zo zijn dat jullie 1 van beide adressen willen gebruiken dan kun je altijd contact met mij opnemen.

met vriendelijke groet
Edwin Kommerkamp

ps weblog ziet er prima uit. Overzichtelijk. Hebben jullie nagedacht over een contact formulier? Of is dit bewust achterwege gelaten.